A felhasználóbarát működés érdekében az oldalon sütiket (cookies) használunk. További információ   Elfogadom

Jelentkezem Jelentkezem takarítónak

most takarítónak a Rendi.hu csapatába!

rendi
Garancia

Rendelj ragyogó tisztaságot otthonodba!

rendi rendi

Népszerűségünk számokban

A számok a megrendelések függvényében folyamatosan változnak.


rendi
35.207
Tiszta otthon
rendi
16.465
Megrendelő
rendi
5 /5
Ügyfélszolgálatunk
átlagos értékelése
rendi
5 /5
Takarítópartnereink
átlagos értékelése
18:11:10
Utolsó frissítés ideje

Miért válaszd a Rendit?

Regularity

Ugyanaz a takarító érkezhet ki hozzád

Tudtad? Rendszeres megrendelés esetén, ugyanaz a takarító partner érkezik otthonodba. Amennyiben nem ugyanaz megy ki hozzád, arról te minden esetben tudni fogsz.

Cleaners

Rendi ügyfélszolgálat

Kérdésed van? Hívj minket a +36 30/196-3616-os telefonszámon! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre hétköznap 7:30 és 17:00 között, valamint hétvégén 7:30 és 15:30 között.

Extra

Extra szolgáltatások

Extráink segítségével személyre szabhatod a takarításodat, így pont azt kapod, amire valóban szükséged van.

Cleaners

Profi takarító közvetítő

Professzionális takarító partnereink több körös kiválasztáson mennek át annak érdekében, hogy nyugodt szívvel bízhasd rájuk otthonodat.

Regular

Díjazzuk a hűséged!

Válaszd heti rendszeres takarítás szolgáltatásunkat, élvezd az extra szabadidőd és spórolj meg minden alkalommal akár 18%-ot!

Payment

Kényelmes fizetés

Fizess online pár kattintással kényelmesen és biztonságosan.

Rendelj 3 egyszerű lépésben!

Document

Add meg a részleteket!


Email

Megerősítést küldünk


Freedom

Dőlj hátra és élvezd a szabadságot!

Rendelj most!

Arrow

Rólunk írtak:


Ház takarítás és Lakástakarítás Magánszemélyeknek Budapesten és az ország egyéb nagyvárosaiban és környékén!

Rendi.hu-Takarítás felsőfokon

Szolgáltatásunk Budapesten, Győrben, Pécsett, Debrecenben és Szegeden, illetve ezek vonzáskörzetében érhető el. Kattints ide, hogy meg tudd, elérhető-e a szolgáltatásunk a te környékeden.

Hogy kik vagyunk mi?

A Rendi Magyarország legnagyobb és legmegbízhatóbb online takarító-közvetítő platformja, ahol a takarítás gyorsan, olcsón és egyszerűen megrendelhető. Azért vagyunk, hogy neked könnyebb legyen! Hiszen kinek van kedve takarítani egy fárasztó nap után, vagy a hétvégén, mikor annyi más dolgot is lehetne csinálni?

Miben segíthetünk?

Mindenben, ami takarítás! Magánlakások, és irodák egyszeri és rendszeres (heti, kétheti, havi) vagy felújítás utáni takarításában. Továbbá kárpit, szőnyeg, és matrac tisztításban egyaránt.

Mi tartozik az alapcsomagba?

Minden hozzáférhető felület portalanítása, felmosása, porszívózása, vizes blokkok takarítása, konyhai felületek tisztítása. Ha ennél alaposabb takarítást szeretnél, akkor különböző extrákat is rendelhetsz az alapcsomaghoz (mosás, vasalás, ablaktisztítás stb...).

Alapos takarítás? Mi intézzük!

Hónapról hónapra többen keresnek meg minket azzal, hogy segítsünk a házimunkával, és ők végre felszabadultan élvezhessék a jól megérdemelt szabadidejüket.

Hogy működünk?

Magánszemélyeknél  takarítást, itt az oldalon online, irodatakarítást e-mailes
( [email protected]) vagy telefonos ( +3630/196-3616) egyeztetéssel kérhetsz!

Válaszd a rendszeres takarítást és vedd igénybe a vele járó akár 18% kedvezményt!

Rendszeres takarítás szolgáltatás-Rendi.hu

Rendszeres ház és lakástakarítás esetén, a rendszer automatikusan kijelöli, és hozzáadja rendeléseidhez a következő esedékes időpontot, amit a profilodban megváltoztathatsz és ezt addig ismétli, míg le nem mondod. Legalább öt alkalom igénybevétele kötelező rendszeres takarítás során.

Rendszeres takarítás során mindig kérhetem ugyanazt a takarítót?

Persze! Amennyiben az első alkalommal meg voltál elégedve a takarító munkájával, azután kérheted, hogy mindig ő menjen hozzád takarítani. Kérünk, ne felejtsd el értékelni a takarítód, visszajelzésed fontos számunkra!

Vállalunk garanciát?

Természetesen! A Rendi garanciát vállal az elvállalt szolgáltatás teljesítésére és arra, hogy csakis ellenőrzött takarítónőket küldünk ki a címekre rendszeres takarítás során is.

Mit biztosítsak a takarításhoz?

Ha máshogy nem rendelkezel, a takarító az általad biztosított szereket és eszközöket használni a takarításhoz. Egyszerűbb azonban, ha ezeket tőlünk rendeled meg! Válaszd megrendelésed mellé, a Tisztítóeszköz csomagbérlést, vagy pedig a Tisztítószer Start csomagot vagy a BIO Tisztítószer Start csomagot!

Kik a takarítónőink?

Mi is tudjuk, hogy a takarítás bizalmi pozíció, ezért csakis olyan emberekkel dolgozunk együtt az egész országban, akiket mi a saját háztartásunkba is örömmel engednénk be!

Minden takarító kollégánk szigorú háttérellenőrzésen megy keresztül. A lekövethető referenciákon túl erkölcsi bizonyítványt és egészségügyi papírokat is bekérünk a kollégáinktól, és minden takarítónkat egy profi szakember interjúztatja felvétel előtt.