We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Details   Accept

rendi

Nálunk mindenki rendi

Különleges együttműködésünkben a Habitat for Humanity és
a rendi.hu tiszta és biztonságos otthonokat teremt a rászorulóknak.
Azzal, hogy nálunk vásárolsz, már segítettél is!

Heart

A Habitat támogatói kisebb vagy nagyobb összegekkel segítik a projekteket

Hammer

A család és az önkéntesek a Habitat segítségével felújítják az üresen álló, lerobbant lakásokat

House

A hajléktalan emberek és családok megfizethető és biztonságos otthonba költözhetnek

TE IS SZÁMÍTASZ? IGEN!

A rendi.hu felhasználójaként te már akkor is segítesz, ha tőlünk rendeled takarításodat.

Minden teljesült megrendelésünk után 50 Forintot automatikusan a Habitat for Humanity részére különítünk el.

RENDELJ MOST

EDDIG ÖSSZEGYŰJTÖTT ÖSSZEG

2495800 HUF

Caritas1

A Habitat for Humanity több mint 20 éve dolgozik azért, hogy a szegénységben élő emberek és családok emberhez méltó körülmények között, biztonságos és megfizethető otthonban élhessenek. Ma Magyarországon másfél millió embernek nincs erre esélye, és sajnos több mint 50 000 kisgyermekes család él a hajléktalanság szélén. A Habitat hajléktalan emberek és átmeneti szállón élő gyermekes családok számára újít fel üresen álló lakásokat, hogy hosszas küzdelem és kilátástalanság után a családok végre saját otthonban élhessenek. A Habitat küzd azért is, hogy Magyarországon olyan lakáspolitikai intézkedések valósuljanak meg, amelyek segítik a szegény emberek, családok otthonhoz jutását. A Habitat eddig 152 házat épített fel, és több mint 700 felújítást végzett el. A rendi.hu-val most te is segíthetsz! A rendelésed leadásakor támogasd a Habitat for Humanity munkáját, hogy minél több család igazi otthonban élhessen. A legkisebb összeg is számít! Legyél rendi és a rendelés leadásakor kattints arra az összegre, amivel támogatni szeretnéd a Habitatot! A rendi.hu az adományokat összegyűjti és továbbítja a Habitat for Humanity számára.

Caritas2

“Mindig szerettük volna, hogy saját otthonunk legyen. Alig várom, hogy amikor megyek a suliba a gyerekekért, azt mondhassam nekik: lányok, megyünk haza!” Csaba

Csaba ma már egy szociális bérlakásban él, feleségével és gyermekeivel. Az üresen álló, lerobbant lakást a Habitat for Humanity újította fel. Csaba, a családja, és több mint 50 önkéntes építkezett egy nyáron át azért, hogy legyen egy hely, amit végre otthonnak hívhatnak.

Caritas3