A felhasználóbarát működés érdekében az oldalon sütiket (cookies) használunk. További információ   Elfogadom

rendi

Tájékoztatás a lemondási szabályzatról

Kedves Felhasználónk!

 

 

A Rendi platformját úgy alkottuk meg, hogy minél rugalmasabbak legyünk, ugyanakkor nálunk is érvényben vannak bizonyos szabályok.

Célunk, hogy Megrendelőinknek és Takarítóinknak is megbízhatóan és magas minőségben tudjunk szabad takarítót, illetve megrendelést biztosítani.

Tudjuk, hogy bármikor közbe jöhet valami, viszont röviddel a teljesítés előtti lemondás vagy módosított rendelés esetén takarítóink értékes munkaóráktól esnek el, ezért bizonyos esetekben lemondási díjat számolhatunk fel.

Amennyiben a takarító nem tud bejutni a háztartásba vagy a helyszínen derül ki, hogy a megrendelő nem tart igényt a takarításra, akkor a teljes takarítási díj levonásra kerül.

 

Egyszeri rendelés esetén:

Ha a megrendelő 36 órával a kezdés előtt lemondja a rendelését, abban az esetben 2500 Ft lemondási díjat számolunk fel.

 

Rendszeres rendelés esetén:

Heti, illetve kétheti rendelés esetén legalább 5 alkalom igénybevétele szükséges ahhoz, hogy a megrendelő jogosult legyen a kedvezményre. Ha 5 alkalom előtt lemondásra kerül a teljes rendelés, úgy visszamenőleg levonásra kerül a jogtalanul igénybe vett kedvezmény mértéke, továbbá 5000 Ft egyszeri lemondási díjat számolunk fel.

 

 

Ha elégedetlenség következtében kerül lemondásra a teljes rendelés, akkor ezt mindenképp jelezni kell felénk. Több száz takarítópartnerrel dolgozunk együtt annak érdekében, hogy minden ügyfelünk megtalálja a számára legalkalmasabb takarítót és hosszú távon elégedett legyen.

Minden esetben a Rendeléseim használata javasolt, hiszen ott egyszerűen, pár kattintással módosítható a rendelés.

 

Heti és kétheti rendelés esetén:

Heti és kétheti rendelés során legalább 5 alkalom igénybevétele kötelező. Heti rendelés során 7 héten belül kell felhasználni a takarítást, míg kéthetinél 14 héten belül.

 

Havi rendelés esetén:

Havi rendelés során 3 alkalom igénybevétele kötelező 5 hónapon belül