We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Details   Accept

rendi

Amiről megfeledkezel otthonod tisztán tartásakor Rendi A. - 2020-03-26 16:00

>

A hely(i)ségek fertőtlenítése elengedhetetlen eszköz otthonod, de akár gépjárműved vagy munkahelyed tisztántartásához, valamint a teljeskörű higiéniához a szakszerű takarítás mellett. Talán eddig nem is tudtad, de környezeted fertőtlenítése az egyik legjobb módszere annak, hogy megelőzd a betegségeket. Nap mint nap hordjuk a kintről hozott koszt, baktériumokat és esetleges vírusokat, de ezek akár az ablakokon keresztül is bejöhetnek, vagy keletkezhetnek a lakás nem megfelelően tisztán tartása esetén. Minden évszakban ajánlott fertőtleníteni otthonod, különösen az influenzás időszak esetén, ami jellemzően ősztől tavaszig tart.

Visszatérő problémát szokott jelenteni az, hogy

· fertőzéses megbetegedéskor a kórokozó végigvonul a közösségen

· légúti megbetegedések alakulnak ki a klíma rendszeres fertőtlenítése hiányában , hiszen a kíméletlen baktériumok, vírusok, penészspórák könnyen elszaporodnak (pl.: legionella)

· a rossz minőségű levegő miatt a dolgozók aktivitása csökken, koncentráló képessége romlik, fáradtság és fejfájás jelentkezik.

 

A hely(i)ségek fertőtlenítésével meg tudunk szabadulni a baktériumok, spórák, gombák, penész és a vírusok akár 99,9%-ától, amik veszélyt jelenthetnek immunrendszerünkre

 

Hogyan működik a fertőtlenítés?

A fertőtlenítő kezelés alkalmával a fertőtlenítőszert (a bútorok mozgatása nélkül) a levegőbe juttatják, mely még az elérhetetlen helyekre is behatol, ráadásul a matrac, kanapé stb. szöveteit is átjárja, hogy steril környezetet teremtsen tartózkodási helyiségeinkben. A fertőtlenítés 100%-ban biztonságos és vegyszermentes,

Hol alkalmazható?

A fertőtlenítés alkalmazható lakásokban, gépjárművekben, irodákban, ipari épületekben, orvosi rendelőkben, konditermekben, éttermi konyhákban, élelmiszerek tárolására használt helyiségekben és minden olyan helyen, ahol szükséges a kórokozómentes környezet, a jó és tiszta levegő.

Milyen fertőtlenítő módszerek vannak?

Kiváló partnereink legnépszerűbb fertőtlenítő szolgáltatásai a vírusölő és szagtalanító ózonos kezelés, illetve a gyógynövény alapú Bactakleen kezelés, mely akár 3 hónapig antibakteriális védőréteget képez a kezelt helységekben.

Az ózonos fertőtlenítésről bővebben itt olvashatsz, a Bactakleen kezelésről pedig itt.

 

További információkért lépj velünk kapcsolatba segítőkész Ügyfélszolgálatunkkal az alább megadott elérhetőségek akármelyikén, vagy akár írj nekünk az online chat felületünkön, és készséggel állunk segítségedre!

Védjük magunk és a közösség egészségét biztonságos környezettel és friss, tiszta levegővel!