We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Details   Accept

rendi

Az ózon ereje Rendi A. - 2020-03-27 00:00

>

 

Az ózonkezelés ma már világszinten elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító-fertőtlenítő-szagtalanító eljárás. Bármely területen felveszi a harcot a kellemetlen szagokkal és a kórokozókkal szemben.

Az ózongáz az egyik legerősebb, fertőtlenítéshez használt hatóanyag;

50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór.

Megfelelő koncentráció elérésével a levegőben levő és a felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelent.

Elpusztítja a kórokozók 99,9%-át

Az ózon drasztikus erővel, akár 99,9%-ban semmisíti meg a levegőben keringő és a felületeken megtapadó vírusokat, baktériumokat, penészgombákat, kellemetlen szagokat, élősködőket (pl. poratka), ezáltal steril környezetet teremt.

 

Megszűnteti a kellemetlen szagokat:

Ózonnal megsemmisítheti a szagmolekulákat is, legyen az cigarettafüst, étel-, vegyszer-, festék-, dohos szag, vagy kisállatok tartásával járó szagok. 

 

Porallergiára is megoldás:

Az ózon gáz halmazállapotának köszönhetően behatol az elérhetetlen felületekbe is, mint például a szőnyeg, kanapé, függöny és a matrac szöveteibe.
Így az élősködőkkel is leszámolhat; megoldást jelenthet a poratka, a szú és akár az ágyi poloska problémára is.

 

Az ózonos 100%-ban biztonságos és vegyszermentes

Az ózongázzal történő kezelés vegyszermentes, hiszen az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt. A levegőbe juttatott ózongáz még azokat a felületeket is eléri, amelyeket fertőtlenítő vegyszerekkel nem lehet. Az ózonos fertőtlenítés olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.

Mit kell tudnod az ózonos kezelésről?

A kezelést partnerünk teljes védőfelszerelésben végzi, és a kezelés időtartama alatt nem tartózkodhat a helységben semmilyen élőlény, se növény, se állat. A kezelés után – szellőztethetőségtől függően – az ózonizálás utáni 30 perccel már elfoglalható a kezelt terület. Az ózongáz közönséges oxigénné alakul és a helyiség nyugodtan használatba vehető.

 

Higiénikus környezetet és tiszta levegőt mindenhol!
Számolj le a kórokozókkal, penészgombákkal, kellemetlen szagokkal, élősködőkkel!

Rendeld meg ózonos lakásfertőtlenítés szolgáltatásunkat kiváló partnereinktől itt.