We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Details   Accept

rendi

Új névvel pörög tovább az egyik legmenőbb magyar startup

Új névvel pörög tovább az egyik legmenőbb magyar startup
2016.04.17

Magyar és könnyebben kiejthető névre vált az online takinénis startup, a Helpy. Rapid és miniatűr közvélemény kutatás után a Rendi névre váltanak, így a magyar cég mögött magyarnak is hangzó brand áll.

“Magyar startup lévén miért nem magyar a nevük” - kapta meg a kérdést többször is a felhasználók és a potenciális felhasználóktól az egyik legjobban pörgő magyar startup , a Helpy. Az online takarító rendelő szolgáltatás ezentúl a Rendi néven megy tovább, honlapjuk már el is érhető ezen a néven. Az új nevet 2-3 hetes, a Facebookon is lefuttatott közvéleménykutatás nyomán találták ki. “Az új névben összekapcsoltuk a rendet, a rendrakást és a rendelést” - mondta lapunknak Csillik Timur vezérigazgató.

A cég honlapján egyelőre nem látható sok változás, de a cégvezető szerint egy hónap múlva teljesen átállnak az új névre. A weboldalt ehhez nem kell újra tervezni, csak apró változtatások várhatók.

© Helpy

A névváltást az is indokolta, hogy több felhasználójuk és látogatójuk szerint nehéz kiejteni az angolos hangzású korábbi nevet.

A bő hat hónapja indult, interneten rendelhető takarítószolgálat olyan lendülettel indult be, hogy rövid időn belül módosítani is kellett a növekedési stratégiájukat. Gyorsították és bővítették vidéki terjeszkedésüket, de úgy fest ez sem bizonyul elégségesnek. “Tökmindegy a név, inkább az a kérdés, Székesfehérváron mikor lesz elérhető a szolgáltatás - reklamálnak a Facebookon a szolgáltatásba még be nem kapcsolt települések lakói.

Forrás: http://hvg.hu