We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Details   Accept

rendi

Régiós terjeszkedésre tör a magyar startup

Régiós terjeszkedésre tör a magyar startup
2016.03.18

 

A Drukka startup stúdió mintegy féléve indította útjára az online takarításközvetítő céget, a a Helpyt, amely most komoly tőkéhez jutott.

A startup már havonta több száz ügyféltől kap megrendelést. Az eddigi sikerekre és a menedzsment terveire alapozva a Conor Seed Capital Kockázati Tőkealap most 150 ezer eurót (mintegy 50 millió forintot) fektetett a cégbe.

A magyar Helpy tavaly szeptemberben indult, és azóta már több ezer ügyfélnek nyújtott szolgáltatást egyelőre Budapesten, Győrben és Szegeden. A cég profilja nemcsak a magyar piacon, hanem a kelet-közép-európai régióban is egyedülálló, így jelentős tér kínálkozik a nemzetközi terjeszkedésre, amit az alapítók ki is akarnak használni.

A Central Fund Tőkealapkezelő kötelékébe tartozó Conor Tőkealap finanszírozása felhasználásával a Helpy a közép-kelet-európai piacokat tervezi meghódítani.

A Conor Tőkealap az utóbbi években mintegy 30 befektetést hajtott végre növekvő hazai startup vállalkozásokba.

A Helpy szolgáltatása hamarosan Debrecenben, Pécsett és Miskolcon is elérhető lesz, és ezzel párhuzamosan a nemzetközi terjeszkedést is megkezdjük. Az online takarítás közvetítés egyre elfogadottabb itthon, a rendszerünk pedig teljesen transzparens, hiszen a felhasználók publikusan értékelhetik, hogy mennyire elégedettek a szolgáltatásunkkal - mondta el a startup vezetője, Csillik Timur.

Forrás: http://www.napi.hu