We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Details   Accept

rendi

Nevet vált a magyar sikercég

Nevet vált a magyar sikercég
2016.04.25

 

Nevet vált a magyar sikercég

Az első magyar online takarítás-közvetítő saját felmérésének eredménye alapján áprilistól új néven kínálja szolgáltatásait. A hazai alapítású, Magyarországon működő startup a könnyebb beazonosítás miatt döntött a Rendi név mellett.

A 2015 szeptemberében, Helpy néven indult vállalkozás nemrégiben kutatást végzett megrendelői körében. Számos hasonló nevű szolgáltatás, honlap és cég létezik nemzetközi szinten, amelyek tőlünk eltérő profillal működnek. Megkérdeztük jelenlegi ügyfeleink véleményét is a könnyebb beazonosíthatóság érdekében. A többség a magyar névre történő váltást javasolta - idézi a cég közleménye Csillik Timur vezérigazgatót. A Rendi, rendrakás-rendelés szójátékon alapul és könnyen kiejthető.

A startup ma már heti 150-200 alkalommal kap megrendelést a házimunka elvégzésére. Az ügyfelek ezentúl az átkeresztelt honlapon és Facebook oldalon rendelhetik házhoz az igényeiknek megfelelő kis- vagy nagytakarítást. A társaság akár 48 órán belül teljesülő szolgáltatását, kifejezetten magánszemélyek, háztartások veszik igénybe, elsősorban 30-45 éves, elfoglalt dolgozó nők vagy kisbabás anyukák. A legnépszerűbb szolgáltatásuk az ablaktisztítás és a tisztítószer vásárlás.

Forrás: http://www.napi.hu