We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Details   Accept

rendi

Ezzel a módszerrel minden eddiginél könnyebben lehet

Ezzel a módszerrel minden eddiginél könnyebben lehet
2015.09.14

Nem szégyen bevallani, hogy utálsz takarítani, hiszen takarítani egy kicsit még az is utál, aki szeret, de ha az ellenszenved már olyan fokra hágott, ahonnan nincs visszaút, és inkább fizetnél érte, mint hogy porszívót vagy felmosót kelljen a kezedbe venned, akkor a Helpy nevű szolgáltatást neked találták ki.

A Drukka startup stúdió Magyarországon, sőt a régióban egyedülálló kezdeményezése egy tőlünk nyugatabbra már régóta sikeresen működő modellt követ, amit kicsit egyszerűsítve a takarító-szolgáltatások Überjének is nevezhetnénk.

Persze nem arról van szó, hogy rendelsz egy takarítást, az éppen ráérő szomszéd pedig átrohan kigányolni a szobádat, de a szisztéma hasonlóan működik: neked csak annyi a dolgod, hogy megrendeled az oldalon a kért szolgáltatást (ami egy átlagos méretű lakás esetében kevesebb, mint hatezer forint), a Helpy pedig a lehető leggyorsabban kiközvetít egyet a hozzájuk regisztrált munkaerőből, így a szokottnál jóval egyszerűbben és szervezettebben intézheted a rendelést.

Ezzel a módszerrel minden eddiginél könnyebben lehet tiszta a lakásod - 1. kép

Különösen szimpatikus, hogy fizetni csak utólag kell, ha elégedett vagy a szolgáltatással, így biztosan nem kell később a pénzed után futnod, és amennyiben rendszeres takarítást kérsz, 15% kedvezményt is kapsz az árból. A szolgáltatás egyetlen kis szépséghibája, hogy egyelőre csakwebes felületen és csak Budapesten érhető el, de ha esetleg vidéken utálsz takarítani, akkor sem kell aggódnod, ugyanis amennyiben a fővárosban sikeres lesz a dolog, a Drukka az egész régióra kiterjesztené a Helpy szolgáltatásait. Mi drukkolunk nekik.

Forrás: player.hu