We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Details   Accept

rendi

Így védekezzünk a vírusok ellen Rendi A. - 2020-03-19 00:00

>

Az influenzajárvány és egyéb vírusos megbetegedések minden évben veszélyt jelenthetnek ránk és szeretteinkre. A vírusos megbetegedések olykor sajnos halálos kimenetelűvé is válhatnak. Enyhe vagy súlyos megbetegedésről legyen szó, egyiket sem szeretnénk elkapni. A felesleges fejfájás, kín, fáradtság, nyűglődés, kedvtelenség, a gyengeség érzete csak hátráltatják mindennapi teendőinket, így jobb, ha bebiztosítjuk magunkat. Előzzük meg a betegségeket, és ne hagyjuk, hogy azok legyűrjenek minket!

A jó, hogy ez csak rajtunk múlik, és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megelőzzük azokat, mielőtt túl késő lenne. 


Íme a legfontosabb aranyszabályok, amelyeket érdemes követni a megbetegedések elkerülése végett:

 

1. Erősítsük immunrendszerünket

Mindennél fontosabb az erős immunrendszer ami ellenáll a kórokozóknak. Ennek érdekében fontos a megfelelő étkezés, a rendszeres testmozgás és az elegendő alvás. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, gondoskodj a megfelelő vitaminbevételről és mozogj hetente legalább háromszor. Kezdd kicsiben, ha úgy könnyebb, és ne felejts el időben lefeküdni!

 

2. Mossunk kezet rendszeresen

Bár immunrendszerünk erősen ellenálló lehet, mégis van olyan baktérium vagy vírus, amit szervezetünk nem tud már legyőzni. Hogy minél távolabb tartsuk magunkat ezektől a kórokozóktól, fontos, hogy távol tartsuk azokat szánktól, orrunktól és szemeinktől. Mindig mossuk meg kezünket különösen étkezések előtt, és ne nyúlkáljunk az arcunkhoz!

 

3. Maradjunk otthon

A járványok idején maradj otthon, ha megteheted. Jó neked és jó mindenkinek. Megkíméled magad a kórokozóktól, és ha véget ért az, rögtön mehetsz is ki a szabadba egészségesen és energiával teli.

 

4. Tartsuk tisztán otthonunkat

A tisztaság fél egészség. Tartsd tisztán lakhelyed, hogy otthonod legyen a legbiztonságosabb hely! A lakás nem elégséges vagy nem szakszerű takarításának elmaradása a spórák és baktériumok elszaporodását segíti elő. Ne felejts el gondoskodni a takarításról rendszeresen, ugyanis nem csak fizikai, hanem mentális egészségednek is jót tesz! Ha szakszerű kezekre vágysz, bízd a Rendi professzionális partnereire a piszkos munkát!

 

5. Ne feledkezzünk meg a titkos csodafegyverről

A lakásfertőtlenítés egy olyan fontos dolog, hogy ezt muszáj volt egy ötödik pontba szedni. Talán eddig nem is tudtad, de otthonunk fertőtlenítése az egyik legjobb módszere annak, hogy megelőzzük a betegségeket és tisztán tartsuk otthonunkat. Hogy miért?

A lakás fertőtlenítése során olyan fertőtlenítőszert juttatnak a levegőbe, amely megöli a gombák, baktériumok és a penész akár 99,9%-át, és olyan láthatatlan antibakteriális védőréteget képez otthonodban, amely nem hogy csak óv a vírusok ellen, de akár 3 hónapig is védheti otthonod egyes fertőtlenítőszerek esetében. Ha az ózonos fertőtlenítést választod, az otthonodban lappangó vírusoknak is búcsút inthetsz. 

Ezt javasoljuk szakemberre bízni. Most már a Renditől is tudsz lakásfertőtlenítést rendelni itt.

 

Ha betartjuk ezen szabályokat, akkor nincs mitől félnünk. 

Az egészségünk mindennél fontosabb. Tegyünk egészségünk érdekében, mert tudunk! 

 

Ha hasznosnak találtad a cikket, oszd meg másokkal is! :)