A felhasználóbarát működés érdekében az oldalon sütiket (cookies) használunk. További információ   Elfogadom

rendi

Rólunk

Csillik Timur
Csillik Timur
CEO

A Rendit 2015 augusztusában indítottam útjára, ez a második vállalkozásom. Olyan szolgáltatással szerettem volna foglalkozni amire tényleg szüksége van az embereknek, segítséget nyújt a háztartásokban és éppen ezért piacképes. A takarítás átvállalása pont ilyen.

...
Bacsányi Ádám
Bacsányi Ádám
COO

Két éve, mint gyakornok kerültem a Rendihez, így a kezdetektől részese vagyok a cég növekedésének, sikereinek. Rengeteg átvirrasztott éjszaka és ötletelés, megállás nélküli munka és állandó készenlét jellemzi a pozíciómat, de lelkesedésem egy pillanatra sem lankadt.

...
Csemány Balázs
Csemány Balázs
Panaszkezelési osztályvezető

A BCE Spinoff Klub demonstrátor diákjaként fertőzött meg a startupok világa . Némi marketing gyakornokoskodás majd egy kútba esett 3D nyomtatós saját vállalkozási ötlet tapasztalataival felvértezve 2016 áprilisában jöttem a Rendihez, ahol azóta is panaszkezeléssel foglalkozom.

...
Szilágyi Gyula
Szilágyi Gyula
Ügyfélszolgálati munkatárs

Szilágyi Mihály Gyula vagyok, Pécsről érkeztem Budapestre, ahol a Károli Gáspár Református Egyetemen töltöm osztatlan mesterképzésemet, történelem, illetve kommunikáció és médiatudomány szakpáron. Ügyfélszolgálatos munkatársként dolgozom a Rendinél és

...
Sárai Sára
Sárai Sára
Ügyfélszolgálati munkatárs

Nagypapám, otthon Felvidéken gyakran vigyázott rám. Ilyenkor leginkább a közösségi házban kártya partykra kísérhettem el. 9 évesen már az összes trükkre megtanított, könnyű zsebpénz kiegészítés volt. Nagyon szerettem Vele és a korosztályával lenni,

...
Magyar Erika
Magyar Erika
HR manager

Magyar Erika vagyok, HR-en belül munkaerő- toborzással és kiválasztással foglalkozom a Rendinél. Idegenforgalmi szakot végeztem, és a tanulmányaim alatt kedveltem meg a HR szakmát. Ahogy véget ért a főiskola, már biztosan tudtam, hogy toborzással szeretnék foglalkozni.

...