We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Details   Accept

rendi

A legjobb sütőtisztítási praktikák Rendi Zsófi - 2019-02-19 10:10

A sütő tisztítása az egyik legutálatosabb feladat, ha nagytakarításról van szó. Különösen nehéz, ha hónapokon, akár éveken keresztül elhanyagoltuk a karbantartását. Sok esetben igazán macerás folyamat a szennyeződések és az odaégett maradékok eltávolítása.

Most bemutatjuk a legjobb sütőtisztítási praktikákat, melyek segítségével megkönnyítheted a műveletet.

Sütőtisztítási praktikák

  • Tegyél egy hőálló tálba kevés citromos vizet vagy ecetes vizet, a sütőt pedig melegítsd fel 100 fokra. A víz, ahogy párolog, leoldja a koszt a sütő belsejéről
  • Szórj sütőport a nedves konyhatörlőkre, majd ezeket terítsd a sütő oldalaira és aljára. Melegítsd fel a sütőt 50 fokra és tartsd ezen a hőmérsékleten, amíg el nem tűnik a makacs szennyeződés
  • A sütőtisztítási praktikák egyik etalonja a borotvahab. Fújd be a kényes felületeket, hagyd hatni, majd amikor a hab összeesik, akkor töröld át nedves törlőkendővel!
  • Keverj össze szódabikarbónát citrommal! Ezzel a masszával súrold át a koszos felületet, hagyd rajta pár percig majd mosd le!

 

Olyan koszos a tűzhely, hogy nincs kedved nekiállni? Akkor válaszd extra szolgáltatásaink közül a tűzhely takarítást, te pedig élvezd a pihenést!

Continue reading