We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Details   Accept

rendi

3 otthoni illatosító házilag Rendi Zsófi - 2019-02-27 11:41

Megadja a lakás karakterét, így a lakhelyed is otthonosabbá válik. Azonban a rendszeresen megvásárolt bolti gyertyák és a légfrissítők azon felül, hogy ártalmasak a környezetre még drágák is. Hogyan érd el, hogy a lakásod illatos legyen a káros tényezők nélkül?

A következő 3 otthoni illatosító a levegő minőségén kívül a közérzetet is javítja. Csak pár alapanyag szükséges hozzájuk, amik olcsóak és könnyen beszerezhetőek.

DIY Illatosító pálcikák

Keress egy régi parfümös üveget vagy egy kis méretű vázát, majd tölts bele kevés vodkával kevert vizet. Ha nincs otthon vodka, akkor a babaolaj is jó megoldás lehet. Ezután adj hozzá 10-15 csepp illóolajat.  Végül helyezd be a hurkapálcákat, melyek folyamatosan engedik az illatokat a levegőbe. Kész is a tökéletes otthoni illatosító!

 

Természetes légfrissítők

Használd fel a természet kincseit! Tudtad, hogy a fűszernövények és a friss gyümölcsök keverékével csodás otthoni illatosító készíthető? Főzd össze az olyan hozzávalókat, mint a narancs, a rozmaring, a babérlevél vagy a friss citrusfélék egy fazékban kevés víz felhasználásával. Hagyd kihűlni, tedd kis fűszertartó tégelyekbe, és élvezd a mennyei illatokat!

 

Kávés illatosító

Tölts tele egy csészét kávébabbal, majd öntsd fel vízzel úgy, hogy teljesen ellepje a kávét. Helyezz a közepébe egy teamécsest, de ügyelj arra, hogy ne a kávé közé kerüljön, hanem a víz felszínén ússzon. Ahogy a gyertya lángja felmelegíti a kávébabokat, kellemes illatot áraszt.

Próbáld ki a Rendi tippjeit, a takarítást pedig mi átvállaljuk!

 

Continue reading