A felhasználóbarát működés érdekében az oldalon sütiket (cookies) használunk. További információ   Elfogadom

rendi

Miben tudunk segíteni neked? Ismerd meg a Rendi szolgáltatásait!

Szőnyegtisztítás

Valóban magas minőségre vágysz a szőnyegtisztításban? Akkor ne keresgélj tovább! Szőnyeg tisztítás szolgáltatásunk a Rendi online platformján keresztül professzionális megoldást kínál számodra még a legmakacsabb szennyeződések esetén is. Tapasztalt szakembereink több körös kiválasztáson mennek keresztül, így garantáljuk, hogy szőnyegeid garantáltan jó kezekbe kerülnek.

  • Ellenőrzött és megbízható szakemberek.
  • Barátságos és segítőkész ügyfélszolgálat.
  • 100%-os minőségbiztosítási garancia.
  • Megfizethető ár, rejtett költségek nélkül.
  • Akár már másnapra biztosítunk szakembert!

Kérjük add meg a szőnyeged anyagát és méretét:

Professzionális szőnyegtisztítás

Szánd rá az időt!

Szőnyegeink a mindennapok során komoly igénybevételnek vannak kitéve és bizony gyakran makacs foltok, szennyeződések jelennek meg rajtuk, a cipőn lévő szennyeződésektől kezdve egészen a vörösborig. Ezeket a foltokat eltüntetni és a szőnyeget tökéletesen kitisztítani nehéz feladat, ha nem állnak rendelkezésünkre a megfelelő tisztítószerek és eszközök. Ha szeretnél időt, pénzt és energiát spórolni, bízd szőnyegeid megtisztítását profikra!

Megfizethető szolgáltatás

Ne bajlódj feleslegesen a szőnyegtisztítással! Professzionális és megfizethető szolgáltatást biztosítunk megrendelőink számára. Az általunk használt tisztítószerek és nagy teljesítményű gépünk együttesen képesek a foltok jelentős részét és a szennyeződések egészét eltávolítani kíméletesen. Rendelj pár kattintással rejtett költségek nélkül egy olyan profi csapatot, aki leveszi a válladról a takarítással járó terheket!

Nincs hosszú várakozási idő

Nálunk nem kell várnod heteket arra, hogy a megfelelő szakember kimenjen otthonodba. Válassz ki három opcionális időpontot online felületünkön, a szőnyeg fajtáját, valamint írd be a méretét! Pár kattintással le tudod adni a rendelésed, amikor neked alkalmas, és mi napokon belül kimegyünk ragyogóvá varázsolni a szőnyegeidet.