A felhasználóbarát működés érdekében az oldalon sütiket (cookies) használunk. További információ   Elfogadom

rendi

Miben tudunk segíteni neked? Ismerd meg a Rendi szolgáltatásait!

Kárpittisztítás

Valóban minőségi kárpit tisztításra vágysz? Akkor ne keresgélj tovább! Kárpit tisztítás szolgáltatásunk a Rendi online platformján keresztül professzionális megoldást kínál számodra még a legmakacsabb szennyeződések esetén is. Kizárólag olyan takarítókat közvetítünk ki hozzád, akikkel személyesen beszélgettünk, akiknek személyazonosságát alaposan, körültekintően ellenőriztük - azaz olyan személyeket, akiket magunk is bizalommal engednénk be saját otthonunkba.

  • Ellenőrzött és megbízható szakemberek.
  • Barátságos és segítőkész ügyfélszolgálat.
  • 100%-os minőségbiztosítási garancia.
  • Megfizethető ár, rejtett költségek nélkül.
  • Akár már másnapra biztosítunk szakembert!

Kérjük add meg a kárpitod anyagát és mennyiségét:

Kárpittisztítás felsőfokon

Szánd rá az időt!

Szeretnéd, hogy a kanapéd, foteled a régi fényében tündököljön? Kárpittisztítás során professzionális takarító gépünk segítségével magas nyomáson, a legmélyebb részekre is eljutunk annak érdekében, hogy valóban tiszta és alapos legyen a végeredmény. Bútoraid szövetét mélyen kitisztítjuk, így könnyedén megszabadulhatsz az élősködőktől és a portól, mely megtelepszik a kárpitban.

Megfizethető szolgáltatás

Ne bajlódj feleslegesen a kárpittisztítással! Professzionális és megfizethető szolgáltatást biztosítunk megrendelőink számára.Az általunk használt tisztítószerek és nagyteljestményű gépünk együttesen képesek a foltok jelentős részét és a szennyeződések egészét eltávolítani kíméletesen. Rendelj pár kattintással rejtett költségek nélkül egy olyan profi csapatot, aki leveszi a válladról a takarítással járó terheket!

Nincs hosszú várakozási idő

Nálunk nem kell várnod heteket arra, hogy a megfelelő szakember kimenjen otthonodba. Válaszd ki a hosszt, a szélességet, valamint tüntesd fel a szennyezettség mértékét! Pár kattintással le tudod adni a rendelésed, amikor neked alkalmas, és mi napokon belül kimegyünk ragyogóvá varázsolni a bútoraidat.